Om oss

Om oss på Stockholm HLR & Hälsa

Stockholm HLR & Hälsa brinner vi för livsviktig kunskap. Våra utbildningar är till för att fler människor ska kunna och våga agera vid händelse av olycksfall och akut sjukdomsfall så som t.ex. hjärtstopp, diabetes, yttre blödning, brännskada eller allergisk reaktion. Vår målsättning med våra utbildningar är att våra deltagare ska känna sig trygga nog att våga utföra första hjälpen och HLR i verkliga livet.

Att ha kunskapen i HLR för att kunna agera och hjälpa en person att överleva är lika viktigt som att kunna simma.

Sofia Hammarberg, VD & grundare


Livsviktig kunskap

Efter att ha arbetat inom sjukvården i närmare 20 år insåg Sofia Hammarberg att en ökad kunskap inom HLR och första hjälpen i många fall kunde ha räddat liv eller reducerat sjukdomsförlopp. Med den insikten i ryggen bestämde sig Sofia för att starta Stockholm HLR & Hälsa.

Övning ger färdighet

Hos oss får de praktiska momenten stort utrymme. Vi backar upp dessa med teori för att göra allting mer förståeligt, men tyngdpunkten ligger på de praktiska momenten. Vi anser nämligen att övning ger färdighet.

Säkrare arbetsmiljöer

Förutom att lära ut livsviktiga kunskaper inom första hjälpen och HLR arbetar vi för att agera förebyggande. Därför arbetar vi aktivt med arbetsmiljöarbete.

Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om våra utbildningar eller boka en utbildning!